Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

TΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;


Στα χθεσινά "ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" εμφανίστηκε ένας 'ευτυχιολόγος'-έτσι συστήθηκε. Αφού είπε ό,τι είπε κι αφού διαφήμισε τα σεμινάρια που διοργανώνει, πέταξε και το επικό: η ομοφυλοφιλία γιατρεύεται με μια ένεση. Ντόινγκ!


Τι ένεση; Των 5ml, των 10ml, των 20ml, ανάλογα με το πόσο gay είναι κάποιος/α; 5ml για τις κρυφές, 10 για τις δηλωμένες και 20 για τις κραγμένες;


Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι το να ακούγονται τέτοιες αηδίες από τηλεοράσεως είναι τουλάχιστον γραφικό-αν όχι επικίνδυνο. Για σκέψου να το ακούσει κανένας πολλά βαρύς πατέρας που 'κάλλιο να τον σκοτώσω παρά να μου βγει πούστης' και να αρχίσει να τραβολογάει το παιδί από γιατρό σε γιατρό και να το πλακώσει στις ενέσεις για να το κάνει άντρα...


Όσο κι αν απομακρύνω από την σκέψη μου το ρητορικό ερώτημα 'Τι κάνει το ΕΣΡ;' υπάρχει κι άλλη απορία που σουλατσάρει στο μυαλό μου:

Πότε επιτέλους η ελληνική κοινωνία θα βγάλει τις τσίμπλες από τα μάτια της;



by V.


Υ.Γ. Άλεξ, ο τύπος αυτός έμοιαζε φυσιογνωμικά στον Μαχάτμα. Με πιάνεις;

4 σχόλια:

Κόκκινα παπούτσια είπε...

Από τη μια σκέφτομαι πως εντάξει τώρα, ποιος παίρνει τοις μετρητοίς ό, τι του πλασάρει η trash tv?? Δηλαδή το βρίσκω κάπως –έως πολύ- τραβηγμένο… (είναι σαν να μου λες ότι υπήρχε περίπτωση κάποιος να έπαιρνε στα σοβαρά και την περίπτωση της γνωστής κυρίας που γύριζε στα κανάλια υποστηρίζοντας ότι θεραπεύει τον καρκίνο και άλλα ηχηρά παρόμοια και η οποία τελικά κατέληξε-φευ!- στο τρελάδικο!)
(Απ’ την άλλη, βέβαια, το επίπεδο του «πατέρα» που χρησιμοποιείς ως παράδειγμα, ίσως και να μη ξεπερνάει το επίπεδο του so called «ευτυχιολόγου» και των εκπομπών τέτοιου είδους… κι αυτό είναι που εμένα με προβληματίζει…)

theorema είπε...

Μα κάθεσαι και παρακολουθείς τέτοιες εκπομπές? Να μην το ξανακάνεις, βλάπτει σοβαρά την υγεία :-))

ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ... είπε...

Σχεδόν πάντα παρακολουθώ Αννίτα. Μόνο ο Άλεξ με καταλαβαίνει..:ppp

ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ... είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες.
Σε πιάνω... και δε σ'αφήνω.
Ωστόσο, θα προσθέσω μία παράμετρο ακόμα. Δέχομαι ότι το ΕΣΡ έχει
κατεβάσει ρολά. Κωφεύει.

Η συντακτική ομάδα (θού Κύριε)
της εκάστοτε εκπομπής είναι που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Τί
τον αφήνεις κοπελιά να μπει στο πλατώ;

Β.