Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

R.I.P.

"...τα σωστικά συνεργεία περισυνέλεξαν τρία ακόμη πτώματα από την μοιραία πτήση της Air France..."


Τα ομαδικά δυστυχήματα τσιγκλάνε το υπαρξιακό μου. Ποιος αποφασίζει το πώς θα πεθάνουμε; Ποιος αποφασίζει το πότε; Τι κοινό είχαν όλοι αυτοί οι επιβάτες ώστε να φύγουν την ίδια ώρα με τον ίδιο τραγικό τρόπο; Σύμπτωση; Κοινή μοίρα; Πώς γίνεται κάθε φορά να υπάρχει ένας επιβάτης ο οποίος να ακυρώνει το εισιτήριό του την τελευταία στιγμή; Τι κάνει αυτός, ξεγελάει την μοίρα του ή μήπως η μοίρα του τον ξαναφέρνει στον δρόμο της;

by V.



Υ.Γ. Ε, όχι και να σε φάνε τα ψάρια! Τζάμπα θάνατος...


5 σχόλια:

Balekos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Balekos είπε...

Υπήρχε όντως και σε αυτή την πτήση, επιβάτης που ακύρωσε τελευταία στιγμή εισιτ; Εντυπωσιακό.

Πριν από μερικά χρόνια, αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα πως δεν πιστεύω στη μοίρα, αλλά στις ανθρώπινες επιλογές. Το aka "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς".

Τελευταία όμως, πιστεύω πως η μοίρα όντως κάνει παιχνίδι. Είναι σαν το ... "φλιπεράκι". Με τα κατάλληλα "χτυπήματα", σε οδηγεί εκεί που θέλει. 'Ετσι τουλάχιστον την αντιλαμβάνομαι πλέον εγώ τη μοίρα μου. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν ξέρω ούτε ΠΟΤΕ θα σκοράrει, ούτε και ΤΙ.

Άλλος κάνει κουμάντο.
"Το χάσαμε το κορμί πατριώτη"..

Ανώνυμος είπε...

υπήρχε μια μάνα με την κόρη της που προτίμησαν ΤΕΛΙΚΑ να πάνε στην Γαλλία με την προηγούμενη πτήση για να εξοικειωθούν λίγο με την γαλλική γλώσσα.
Κι εγώ αυτό πιστεύω Άλεξ: σκηνοθεσία Θεός...

V.

bbq news είπε...

Σκηνοθεσία ο Θεός δεν λές τπτ... Η σκηνή θα γυριστεί όμως ό,τι και να γίνει!
Μια γυναίκα είχε καθυστερήσει και έχασε τη συγκεκριμένη πτήση. Η τύχη της έπαιξε περίεργο παιχνίδι και ενώ γλύτωσε τη μοιραία πτήση σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο στην Αυστρία.
Ηταν συνταξιούχος και είχε πάει με τον άντρα της διακοπές.
Αυτό πως το βλέπεις;

Ανώνυμος είπε...

όποιου του μέλλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει...
varvara